Etiketter

fredag den 29. marts 2013

Ihh du søde jule tid....

Eller nej, vel, ikke nu.. Men sidder nu alligevel her i sofaen , med godt gang i brændeovnen, sneen vælter ned, træer og buske er fuld af tung sne, det ser altså ret så julet ud i mine øjne.

¨Nu kan jeg jo ret godt lide Jul, men altså ikke i slutningen af marts måned !

Ved godt at Fruen og mit liv altid er hektisk... Fuld af arbejde og alle de andre ting... Jan, Feb og Marts har bestem ikke været anderledes.......  Fruen og jeg har dog nået at være et par dage i Berlin, alene, le kids passede så vores kontor rengøring, med hjælpe fra mormor & farmor.. Det vil sige at Le kids .. Ved hvad de skal og styre for vildt, og de to andre.. rendte mere i vejen.. Men le kids er jo ikke gamle nok til at vi kan lade ansvaret ligge på dem.. Så.. Ja..

Nu er der så sket det at Fruen mor er kommet på plejehjem, hun er dement, hunkan stadig godt huske noget og nogen, men der er gode og der er dårlige dage, men det var den rigtige beslutning at hun skulle flytte. Hun er livet en hel del op , der ude. Fruen køre så sin far frem og tilbage hver dag...... Formiddag og aften.. Det gør hun jo gerne, men når det hele er mere end presset, så.. er det ikke så godt... Hun skal også arbejde alle dage her i påsken...... Le kids og jeg har også været på arbejde. Vi er så gode til at hygge os, alligevel .. og får talt om en masse man nok ikke lige ville få noget hjemme... Hvor deres pcér med vennerne i den anden ende trækker mere end moar..

Vi har faktisk lige haft net krise... Vores router gik sort...... Så fra torsdag til Tirsdag havde vi ikke noget net.. Ren gyser.. Naboen fik så ondt af Le kids og lånte os et g3 tråd løst halløj, men det var mere end ustabilt, dog lugtede det lidt hen af net.. SÅ .. deres absitnenser blev let dækket... De var faktisk selv lidt rystede over hvor meget de savnede nettet.. Datteren sagde at hun følte sig helt tom og uden for............ Sønnen var bare jævnt gnaven...

Moren her har fritnet via mobilen.. Så klarede det lige ....

Vi skal faktisk ikke andet end arbejde her i påsken, altså le kids og jeg skal være en del hjemme også.. Men vi skal ikke til fam tam tam og påske frokoster.. Det har jeg jo meldt mig ud af for en del år tilbage, det er skønt.....


4 kommentarer:

  1. Godt at se du stadig er i den anden ende :-)
    Her daler sneen også ned, og vi har rigeligt af den i forvejen.
    Her skal vi bare nyde påsken stille og roligt.
    God påske til dig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Pia

      Ja har hørt at I er hårdt ramt syd på :-) En af maleren som vi bruge på arb , bor også i den retning.

      Lyder dejligt med en stille og rolig påske.. det gad jeg godt :-)

      Tak og i lige måde

      Hyggehygge
      Marianne

      Slet
  2. Hej Marianne, jeg har ledt efter din hyggehygge-blog, har du lukket den? Håber du har haft en dejlig påske indtil nu. Men det er hårdt, at din svigermor er blevet dement! Vi har været igennem det samme her med min svigermor.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Gitte, ja den er lukket.

      Påsken har mest stået på arbejde, men det er vi jo vant til :-)

      Hyggehygge
      Marianne

      Slet